dimarts, 4 de juny del 2024

 

Travels

Tot el que faria aquest cap de setmana és viatjar a Brasil i anar a la ciutat de Brasilia la seva capital i visitar totes aquestes coses:
Dissabte:
Matì: Comenceu el dia amb una visita a la Catedral Metropolitana, una obra mestra de l'arquitecte Oscar Niemeyer. Migdia: Gaudiu d'un dinar brasiler en algun dels restaurants propers al Llac Paranoà. Tarda: Exploreu els edificis governamentals com el Palau del Congrés i la Plaça dels Tres Poders. Nit: Descobriu la vida nocturna de la ciutat i proveu la cuina local en zones com l'Esplanada dos Ministeris. Diumenge: Matì: Feu una caminada pel Parc da Cidade per gaudir de la natura i l'aire fresc. Migdia: Visiteu el Museu Nacional per conèixer més sobre la història i la cultura brasilera. Tarda: Aprofiteu per fer compres i passejar pel Conjunt Nacional, un dels centres comercials més grans de la ciutat. Nit: Relaxeu-vos en algun dels cafès o bars amb música en viu abans de finalitzar el vostre viatge.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

  Travels Tot el que faria aquest cap de setmana és viatjar a Brasil i anar a la ciutat de Brasilia la seva capital i visitar totes aquestes...